Marcus Krügers Sommarhockeyskola 2019

Välkommen till Marcus Krügers sommarhockeyskola 2019!

29 juli - 3 augusti.

Vecka 31, måndag - lördag, bjuder Djurgården Hockey tillsammans med Marcus Krüger in till Marcus Krügers Sommarhockeyskola på Hovet. Vi vänder oss till spelare födda 2006-2009. Under lägret kommer vi fokusera på både tekniska moment för individen och speltekniska moment i lagspelet. Allt i linje med Djurgården Hockeys spel- och träningsfilosofi som genomsyrar vår verksamhet från ungdomslag till A-lag. Under lägret kommer du också att få chansen att träffa Marcus Krüger och en hel del andra spelare elitspelare, både från NHL och Djurgården.

Övriga aktiviteter

Förutom isträning kommer det även vara inslag av fys- och teoripass. Det kommer dessutom finnas möjlighet till andra aktiviteter, såsom bad, pingis, teknik- och skottramp.

Instruktörer/tränare

Tränare och instruktörer under lägret är Djurgårdens junior- och ungdomstränare samt externa tränare med specialkompetenser.

Logi

Om du kommer utanför Stockholm och är i behov av övernattning kan vi i samarbete med Clarion Hotels erbjuda boende på Quality Hotel Globe endast 500 meter från Hovet som har rabatterade priser för deltagare på Sommarhockeylägret och deras familjer.

Pris 850 sek / enkelrum, 1050 sek/ dubbelrum, 1250 sek/ trippelrum, 1450 fyrbäddsrum. 

Kontakta ungdom@difhockey.se för bokningskod.

Pris

4500;- för utespelare
3500;- för målvakter

I priset ingår förutom is, fys och teori även lunch och mellanmål varje dag samt ett träningskit med t-shirt, shorts, strumpor, keps och vattenflaska.

Deadline

Sista dagen att anmäla sig är 1 maj 2019.

Fyll i fälten här nedan för att anmäla dig.

Anmälan
Observera att anmälan är bindande och görs genom att fylla i formuläret nedan. Sjukvårdsintyg krävs vid sjukdom.

Produkt:*2018-11-14 00:00: Marcus Krügers Hockeyskola 2019, Hovet
Målvakter*3500,00 kr
Spelare*4500,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Spelarens namn:*
Klubb:*
Spelarens födelseår:*
Position (målvakt, back, forward):*
Allergi:*
Pers-/Orgnr:* (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Djurgårdens IF Ishockeyförening Ungdom. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkoren